Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Počinje moto sezona: Motoristi, dođite na posvetu motora i 10. po redu Moto Party!

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Počinje moto sezona: Motoristi, dođite na posvetu motora i 10. po redu Moto Party! Požega.eu | Počinje moto sezona: Motoristi, dođite na posvetu motora i 10. po redu Moto Party!

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PROREDPOŽEGA-VIDOVCI – Požeški Moto klub Independent Čopor organizira ovog vikenda tradicionalni, deseti Moto party pod nazivom „3 u 1“na stadionu NK Dinamo u Vidovcima. Klub je  poznat u cijeloj regiji po svojim humanitarnim akcijama kojima najviše pomažu bolesnim osobama i djeci. Mnogi su tako konačno shvatili da ti tzv. opasni bajkeri nisu onakvi kakve su ih zamišljali, nego da su to ljudi mekog srca i uvijek spremni pomoći drugima. Uz njihov poznati moto susret koji se održava prvog vikenda u srpnju, ovaj moto party je ušao u pore svih bajkera jer njime svake godine kreće sezona bajkerskih druženja i vožnji. Okupljanje je u subotu, 22. travnja, od 15 sati na stadionu NK Dinamo u Vidovcima. Oko 16 sati se kreće prema kapelici Snježne Gospe u Vidovcima gdje će biti blagoslov motora i motorista. Kao i lani, blagoslovit će ih župnik ove župe vlč. Branko Šipura.

Sudionici potom kreću u koloni kroz Požegu vozeći Počasni krug „Mladenko Krstanović“ preko središnjeg Trga sv. Trojstva, te Orljavskom ulicom i gradskom zaobilaznicom. 14. Počasni krug „Mladenko Krstanović“ vozi se u spomen na stradalog prijatelja Mladenka, ali i za sve stradale motoriste u prometu.

Poslije toga se svi bajkeri vraćaju u Vidovce na stadion gdje će ih dočekati besplatni grah i cjelovečernji program uz primjerene cijene pića. Oko 20 sati počinje rock koncert koji će trajati sve do jutra.

Veliku podršku u organizaciji i ove je godine dao Grad Požega te Policijska postaja prometne policije koja regulira kretanje počasnog kruga od početka do kraja i cjelokupni promet.

Predsjednik kluba Ivan Kuprešak-Iko izrazio je zahvalu svima koji pomažu da se moto party održi na miran i dostojanstven način, a ujedno putem našeg portala poziva sve motoriste i ljubitelje motora da dođu na moto party koji će se održati 22. travnja od 15 sati na nogometnom stadionu u Vidovcima.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo