Počele proljetne pripreme Graničara iz Zagrađa-održana godišnja skupština kluba /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Ovog vikenda u Zagrađu su započele pripreme igrača klubu Nogometnog kluba Graničar za proljetni dio prvenstva Prve županijske lige, a na prvom okupljanju i prozivci bilo je dvadeset igrača, dok će se ostatak igrača priključiti ovoga tjedna zbog poslovnih obaveza. 

Za nastavak sezone došla su im tri nova pojačanja: Tihomir Živanović iz NK Sulkovci koji je iskusni veznjak dobrog driblinga koji će učvrstit i ovako jaku veznu liniju kluba, zatim Slavije (Pleternica) u redove matičnog kluba se vratio Josip Petković također vezni igrač koji će itekako biti od velike pomoći u sredini terena, te još jedan povratnik je Željko Jagodić koji se vratio nakon kratke stanke.

Prijelazni rok još traje tako da su moguća još neka pojačanja uz već postojeći kvalitetan igrački kadar.

Na prvom okupljanju nakon zimske stanke sve okupljene igrače ispred uprave kluba pozdravili su dopredsjednik Bruno Horvat i Karlo Srdarević dok je trener Josip Mijatović igračima prezentirao rad i aktivnosti za vrijeme priprema, a riječi igrači su odradili zajedno prvi trening.

U sklopu početka priprema održana je godišnja skupština kluba na kojoj je bio prezentiran rad u protekloj, te usvojen plan rada za ovu godinu. Naglašeno je da će klub osim natjecanja gdje će se boriti za vrh tablice odraditi nekoliko tradicionalnih zabava, malonogometni turnir, te jednu humanitarnu akciju. Planiraju na igralištu postaviti rasvjeta i klupe, te potpuno urediti objekt.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »