Pobjednik Ljeskovica, najbolji vratar Peći

Autor: Požega Portal

ČAGLIN – Dom Ljeskovica bio je na sportskim terenima NK „Omladinca“ u Čaglinu domaćin nogometnog natjecanja domova za psihički bolesne osobe iz naše zemlje. Nastupilo je šest nogometnih  momčadi i to: Borova – Suhopolje, Villa Marija – Pula, Nuštar kraj Vinkovaca, Bidružica, Bistričak  pokraj Desinića, Ljeskovica i Motovun.

Ivica Vlahović

Ivica Vlahović, v.d. ravnatelja Doma u Ljeskovici

Nakon svih susreta pobjednik je Dom Ljeskovica, slijedi dom iz Borove, te iz Nuštra, pa je predstavnicima tih domova vršitelj dužnosti ravnatelja Doma Ljeskovica Ivica Vlahović uručio pehare.

Za najboljeg vratara natjecanja proglašen je Željko Peći(Ljeskovica), te za najboljeg igrača Saša Smiljanić iz momčadi drugoplasiranog doma Borova, pa su i njima pripale nagrade.

Sanja Zdep, ravnateljica Doma u Nuštru

-Svrha ovakvih druženja je socijalizacija štićenika koji se rado odazivaju na ovakve i slične susrete što pokazuje da su domovi aktivni a sve s ciljem da se i ti ljudi, koji su prošli brojne traume i brojne tegobe u životu, trebaju prihvatiti takvima kakvi jesu – rekla je ravnateljica Doma iz Nuštra Sanja Zdep.

Nakon sportskih susreta svim sudionicima pripremljena je zakuska u prostorijama Doma na nogometnom igralištu Omladinca iz Čaglina.

DSC_0480 (Small)

Komentiraj: