Pobjednici „Zlatnog glasa zlatne doline“ snimili spot u Kaptolu i Pleternici /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

TAMBURAŠI LAJBEKI PONOVO ZASVIRALI „NOĆAS TI DOLAZIM U SNOVE“

KAPTOL / PLETERNICA – Pjesma „Noćas ti dolazim u snove“ koja je pobijedila na Tamburaškom festivalu „Zlatni glas zlatne doline“ početkom svibnja u Kaptolu ponovo je odjekivala Kaptolom jer su se njeni izvođači tamburaški sastav Lajbeki iz velikogoričkog kraja vratili da bi tu snimili video spot.

Sniman je cijeli dan na lokacijama ostataka Starog grada Castrum u Kaptolu, tr u Etno kući Bello u Pleternici. Spot će biti dovršen do kraja kolovoza, te svečano predstavljen 2. rujna u Požegi u sklopu „Aurea festa“, odnosno „Zlatnih žica Slavonije“ gdje će Lajbeki nastupiti sa istom pjesmom kao najbolji sa kaptolačkog festivala. Veliku odgovornost za snimanje spota na sebe je preuzeo Domagoj Katić koji se svesrdno zauzeo da taj uradak bude što kvalitetniji. 

Podsjetimo na tekst poznate pjesnikinje Đurđe Habel iz Zagreba glazbu za „Noćas ti dolazim u snove“ napisao je Matija Kos, član Lajbeka dok je aranžman djelo Krunoslava Dražića.

Odlukom stručnog suda ta je pjesma pobijedila na „Zlatnom glasu zlatne doline 2018.“ plasiravši se na požeški festival, a nagrada izvođačima je bila i besplatno snimanje video spota.

Nakon ove pobjede Lajbeki su pojačali ritam svoga rada, postaju sve poznatiji, imaju dosta nastupa, a najavljuju i dogodine dolazak na kaptolački festival koji im je kako ističu donio krupan korak u estradnoj karijeri.

Prije početka snimanja spota u Kaptolu ekipu je došao pozdraviti tamošnji načelnik općine Mile Pavičić, njegov zamjenik Josip Soudek te Jelenko Topić, umjetnički voditelj Tamburaškog festivala Zlatnog glasa.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »