Pobjednici Groš iz Bedekovčine, te Veličani Dražen Šutalo i Ivan Obrovac (FOTO GALERIJA)

Autor: Jelenko Topić

VELIKA – Automoto klub Velika organizirao je na stazi na predjelu Poljanice između Velike i Radovanaca tradicionalnu 6. autokross utrku koja je okupila rekordan broj sudionika za takva natjecanja i to više od 20 s područja Požeško-slavonske, Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije.

Unatoč kišnom vremenu utrku je pratilo nekoliko stotina gledatelja, a atraktivne vožnje vozila marki Honda, Audi, Golf, Fiat, Zastava, Opel, Peugeot i drugih bile su dovoljan mamac za cjelodnevni boravak u prirodi uz zvuke jakih motora i miris oktana.

Najboljim natjecateljem proglašen je Miroslav Groš iz AMK Bedekovčina, drugi je Dražen Šutalo, član domaćeg AMK Velika, te treći također vozač AMK Velika Ivan Obrovac.

Među natjecateljima, koji su vozili nekoliko utrka, u četiri skupine bio je i načelnik općine Velika Vlado Boban sa svojim Audijem.

-Zadovoljan sam vožnjama i zanimanjem za ovu utrku koja je prerasla okvire lokalne sredine-kazao je Boban.

Domaćini su za sve sudionike priredili zajednički ručak, a tu je organizirana ugostiteljska ponuda, te svi prateći sadržaji koji su uobičajeni za ovakva natjecanja tako da Veličani zaslužuju sve pohvale za ovaj sportski događaj.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: