Pobjedama ususret organizaciji 52. Kupa Hrvatske – Regije Istok

Autor: Požega Portal

gimnastičarke u Valpovu 11.10.201.POŽEGA / VLAPOVO – U četvrtom kolu 52.-og Kupa Hrvatske – Regije Istok, održanom u Valpovu, u ženskoj sportskoj gimnastici D programa mlade Požežanke su ostvarile zapažene rezultate. U jakoj konkurenciji sa gimnastičarkama Požege nastupile su natjecateljice iz Valpova, Belog Manastira, Vukovara i Slavonskog Broda.

Kadetkinje Gimnastičkog kluba Sokol iz Požege natjecale su se za pojedinačni plasman, i to Lea Klinčić (11), Klara Krmpotić (15) i Lara Markanjević (16). U sastavu juniorki osvojile su 3. mjesto ekipno dok je u pojedinačnom plasmanu Petra Tomšić osvojila izvrsno 2. mjesto i okitila se medaljom. Nastupile su još i Valentina Olšak (11), Ana Belan (14) i Magdalena Černušak (16). U seniorskom sastavu natjecale su se za pojedinačni plasman Marija Mitrović (9) i Viktorija Banović (12).

Održano natjecanje je posljednje kolo 52. Kupa regije Istok u D programu. Kako za popularni i najbrojniji D program nije predviđeno državno natjecanje, proglašeni su zbirni rezultati sva 4 kola te su djevojke Gimnastičkog kluba Sokol iz Požege još jednom osvojile pehare.

Kadetkinje su završile sezonu kao treće, dok su juniorke osvojile drugo mjesto, a seniorke su prvakinje ekipno. Kod juniorki Petra Tomšić osvojila je drugo mjesto pojedinačno u završnici i to zbrojem ocjena iz sva 4 kola.

Na ovim uspjesima svakako se treba svim gimnastičarkama na postignutim uspjesima kao i njihovim mentorima te svima onima koji omogućavaju odlazak na natjecanje i ulažu sve napore kako bi se ovaj sport održao na zavidnoj razini.

U nadolazećem vikendu, u subotu, 18.listopada  Gimnastički klub Sokol  bit će domaćin posljednjeg kola 52. kupa u ženskoj sportskoj gimnastici u C kategoriji, te trećeg kola u zahtjevnijoj B kategoriji za djevojčice i posljednje kolo za sve kategorije (D, C i B) u muškoj sportskoj gimnastici. O svemu ćemo više pisati i na taj način pozvati sve da dođu u Sportsku dvoranu Grabrik kako bi svojim navijanjem dali podršku našim vježbačima.

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića