Po prvi puta u klupama jedan razred konobara i kuhara

Autor: V.M.

srednja1mPLETERNICA – Buduća Srednja škola Pleternica postepeno se širi i sad već ima četiri razreda. Po prvi puta među pleterničkim srednjoškolcima su i oni iz Obrtničke škole, točnije: konobari i kuhari! Podsjetimo, prije tri godine Ekonomska škola je u Pleternici, u zgradi osnovne škole, otvorila jedan dislocirani odjel upravnog smjera a u ovoj školskoj godini to je učinila i Obrtnička škola. Razred je popunjen već u prvom upisnom roku. – U razredu će biti 22 učenika, po jedanaest kuhara odnosno konobara. Na nastavu će ići poslijepodne i to zbog toga što će praktični dio imati u obližnjem vrtiću a to mogu kad u vrtiću nema djece – rekla je razrednica novih pleterničkih srednjoškolaca Katica Vido.

srednja4mUčenici u pleterničkom razredu Obrtničke škole na nastavu će u dolaze iz raznih mjesta pa je tako Eugen Pudić iz Vidovaca. – Odlučio sam se učiti za konobara jer mi se to sviđa. Već sam malo konobario okolo – rekao je Eugen. Petra Drabik će svakodnevno u školu u Pleternicu putovati iz Požege. – Volim kuhati i mislim da neće biti problema – kratko je kazala Petra.

Prvog dana na nastavi buduće konobare i kuhare došao je pozdraviti i ravnatelj pleterničke osnovne škole Hrvoje Galić a potom ih je s načinom rada upoznala razrednica. Predložila je odmah da se krene u natjecanje s razredom konobara i kuhara koji će nastavu pohađati u Požegi.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot