Po prvi puta u klupama jedan razred konobara i kuhara

Autor: V.M.

srednja1mPLETERNICA – Buduća Srednja škola Pleternica postepeno se širi i sad već ima četiri razreda. Po prvi puta među pleterničkim srednjoškolcima su i oni iz Obrtničke škole, točnije: konobari i kuhari! Podsjetimo, prije tri godine Ekonomska škola je u Pleternici, u zgradi osnovne škole, otvorila jedan dislocirani odjel upravnog smjera a u ovoj školskoj godini to je učinila i Obrtnička škola. Razred je popunjen već u prvom upisnom roku. – U razredu će biti 22 učenika, po jedanaest kuhara odnosno konobara. Na nastavu će ići poslijepodne i to zbog toga što će praktični dio imati u obližnjem vrtiću a to mogu kad u vrtiću nema djece – rekla je razrednica novih pleterničkih srednjoškolaca Katica Vido.

srednja4mUčenici u pleterničkom razredu Obrtničke škole na nastavu će u dolaze iz raznih mjesta pa je tako Eugen Pudić iz Vidovaca. – Odlučio sam se učiti za konobara jer mi se to sviđa. Već sam malo konobario okolo – rekao je Eugen. Petra Drabik će svakodnevno u školu u Pleternicu putovati iz Požege. – Volim kuhati i mislim da neće biti problema – kratko je kazala Petra.

Prvog dana na nastavi buduće konobare i kuhare došao je pozdraviti i ravnatelj pleterničke osnovne škole Hrvoje Galić a potom ih je s načinom rada upoznala razrednica. Predložila je odmah da se krene u natjecanje s razredom konobara i kuhara koji će nastavu pohađati u Požegi.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: