Pleterničkim gospodarstvenicima i poljoprivrednicima dodatnih sto tisuća bespovratnih kuna iz gradskog proračuna

Autor: DK

Grad Pleternica je nakon inicijalnih milijun kuna potpore gospodarstvu i poljoprivredi, koja je na temelju potrebite dokumentacije isplaćena, raspisao je natječaj za još dodatnih sto tisuća kuna zbog povećanog interesa. Obećanje je to koje je pleternička gradonačelnica Antonija Jozić rekla prilikom raspisivanja prvotnog natječaja koje je i ispunila. Vezano uz navedeno, a provedbom drugog natječaja upriličeno je svečano potpisivanje ugovora kojem je uz gospodarstvenike i poljoprivrednike prisustvovao i Domagoj Katić, zamjenik gradonačelnice grada Pleternice.

Domagoj Katić, zamjenik gradonačelnice grada Pleternice

Zamjenik gradonačelnice je istaknuo zahvalu svim korisnicima sredstava za veliki interes i rad njihovih tvrtki, obrta i OPG-a na području Pleternice te najavio natječaj za 2019. godinu.

– Zadovoljstvo mi je da smo imali potrebu alocirati dodatna sredstva jer sva sredstva koja su vama dodjeljena znači da taj novac koji ste uštedjeli na ovaj način možete uložiti u nešto drugo. Zadovoljni smo odazivom, a nadam se da ste vi zadovoljni ovim natječajem i načinom na koji je on koncipiran. Što se tiče 2019. godine program je usvojen i natječaj će biti raspisan tako da ova priča ima svoj nastavak – rekao je Domagoj Katić, zamjenik gradonačelnice grada Pleternice.

Foto: D. Krstanović 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: