Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Pleternički alas koji caruje Oriovcem ulovio soma teškog 73 kilograma /FOTO/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Pleternički alas koji caruje Oriovcem ulovio soma teškog 73 kilograma /FOTO/ Požega.eu | Pleternički alas koji caruje Oriovcem ulovio soma teškog 73 kilograma /FOTO/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Dugogodišnji ribolovac Josip Mogušar ovih je dana i sam ostao iznenađen ulovom na ribnjacima u Oriovcu. Može se reći da se vodila prava dvosatna borba na vodi, kako bi neki rekli prsa u prsa, u kojoj je pobjedu uz fizički spremnog Zorana Klapšića odnio Josip.

San je svakog ribolovca uloviti nešto kao trofej u čemu je uspio Josp Mogušar. Nije bilo lako. Ulov je trajao na ribnjacima u Oriovcu više od dva sata. Prvo se Josip uhvatio sam u koštac sa somom, a kad je vidio da situacija postaje više nego ozbiljna u pomoć je pozvao prijatelja Zorana čija je fizička spremnost tu večer odigrala možda i presudnu ulogu.

Kad su soma izvukli na obalu nisu u prvi trenutak niti bili svjesni kakav su plijen ulovili. "Kantar" je rekao svoje. Niti manje niti više već 73 kilograma težio je ulovljen som kojeg su prevezli iz Oriovca u Pleternicu. Bilo je dosta znatiželjnika i onih nevjernih koji su se došli uvjeriti u istinitost težine. Ono što su čuli to su svojim očima i vidjeli.













Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo