Požega.eu

Pleternički alas koji caruje Oriovcem ulovio soma teškog 73 kilograma /FOTO/

PRIJE 1 GODINU
D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Pleternički alas koji caruje Oriovcem ulovio soma teškog 73 kilograma /FOTO/ Požega.eu | Pleternički alas koji caruje Oriovcem ulovio soma teškog 73 kilograma /FOTO/

PRIJE 1 GODINU
D.K.

Dugogodišnji ribolovac Josip Mogušar ovih je dana i sam ostao iznenađen ulovom na ribnjacima u Oriovcu. Može se reći da se vodila prava dvosatna borba na vodi, kako bi neki rekli prsa u prsa, u kojoj je pobjedu uz fizički spremnog Zorana Klapšića odnio Josip.

San je svakog ribolovca uloviti nešto kao trofej u čemu je uspio Josp Mogušar. Nije bilo lako. Ulov je trajao na ribnjacima u Oriovcu više od dva sata. Prvo se Josip uhvatio sam u koštac sa somom, a kad je vidio da situacija postaje više nego ozbiljna u pomoć je pozvao prijatelja Zorana čija je fizička spremnost tu večer odigrala možda i presudnu ulogu.

Kad su soma izvukli na obalu nisu u prvi trenutak niti bili svjesni kakav su plijen ulovili. "Kantar" je rekao svoje. Niti manje niti više već 73 kilograma težio je ulovljen som kojeg su prevezli iz Oriovca u Pleternicu. Bilo je dosta znatiželjnika i onih nevjernih koji su se došli uvjeriti u istinitost težine. Ono što su čuli to su svojim očima i vidjeli.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.