Pleternička „Oasa“ spremno očekuje svoje prve goste: „Dođite i uživajte na našoj vanjskoj terasi okruženoj zelenilom i prirodnim okruženjem“ /FOTO/

Autor: DK

Nećete pogriješiti ako se odlučite da nakon dugo vremena u svojoj prvoj šalici kave uživate u jednom ugostiteljskom objektu – pleterničkom Cafe baru „Oasa“, na vanjskoj dvorišnoj terasi, skriveno oku prolaznika, koju krasi zelenilo i prirodno okruženje uređeno do zadnjeg detalja. Uz sve to očekuje vas ljubazno osoblje koje željno iščekuje uputiti  dobrodošlicu prvim gostima i učiniti im ugodu prilikom njihovog boravka.

-Više od 50 dana je prošlo kako smo zatvorili vrata ugostiteljskog objekta zbog situacije i epidemije koja je učinila svoje. U sklopu mjera popuštanja prema novoj odluci za svoje vjerne goste otvorit ćemo vrata ugostiteljskog objekta, sutra, u ponedjeljak, 11.svibnja 2020. godine. Prilagodili smo sve kako bi ispunili sve što je propisano te zadovoljili kriterije koji su naloženi. Vjerujte da jedva čekamo da krenemo raditi – prepričavaju nam mladi Ergovići, vlasnici Cafe bara Oase iz Pleternice koji usklađuju one zadnje detalje kako bi bez ikakvih zapreka mogli uslužiti prvu jutarnju kavicu gostu koji dođe.

Prema njihovim riječima u danima dok im je lokal bio zatvoren puno su toga napravili, čak i ono što možda i nisu mislili, od uređenja, popravaka i prepravaka do različitih prilagođavanja, a sve kako bi gost koji dođe u njihov lokal bio više nego zadovoljan.

-Vodili smo računa o svemu što smo u vidu uputa dobili, postavljanje stolova i stolica na socijalnoj distanci te pridržavanja epidemioloških preporuka, a naši konobari će se također pridržavati svih propisanih mjera prilikom služenja svakog gosta – nastavljaju Ergovići pozivajući sve svoje do sada stalne goste i one koji će to postati da dođu i ugodno se osjećaju.

Foto: D. Krstanović

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: