Pleternici odobreno gotovo pola milijuna kuna za uređenje igrališta u sklopu dječjeg vrtića “Tratinčica”

Autor: D.K.

Grad Pleternica je među 103 jedinice lokalne i područne samouprave na području cijele Hrvatske kojemu su odobrena još jedna značajna bespovratna financijska sredstva je iz Državnog proračuna za sufinanciranje poboljšanja materijalnih uvjeta u vrtićima.

Središnji državni ured za demografiju i mlade objavio je još u veljači ove godine Poziv za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2021. godini. Prijavu na poziv je izvršio grad Pleternica kao osnivač Dječjeg vrtića Tratinčica kao prihvatljiva institucija na kojima se provode aktivnosti u provedbenom razdoblju. Prihvatljive aktivnosti su: izrada projektne dokumentacije, izgradnja/nastavak izgradnje ili nadogradanja objekata, sanacija, rekonstrukcija, adaptacija objekata ili dijela objekata, opremanje fiksnom opremom, uređenje okoliša i uređenje vanjskih terena.

Grad Pleternica se javio s projektom uređenja igrališta u sklopu dječjeg vrtića Tratinčica za koji su ispunjeni svi uvjeti za koji je odobreno 443.173,00 bespovratnih kuna. Po objavi Odluke Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade na svom Facebook profilu aktualna gradonačelnica Pleternice i kandidatkinja za požeško-slavonsku županicu Antonija Jozić kratko se osvrnula i napisala:

-[JER MI ZNAMO KAKO] Gradu Pleternici odobrena su sredstva za uređenje igrališta u sklopu dječjeg vrtića Tratinčica. Kako nam se povećao broj djece u vrtiću tako je potrebno uređivati dodatnu infrastrukturu u krugu vrtića. Nadamo se uskoro i još nekim lijepim vijestima oko našeg vrtića! – stoji u FB objavi Antonije Jozić.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88