Pleterničanka Mia Mikliš putuje na Svjetsko prvenstvo u bodybuildingu i fitnessu – financijsku potporu uručila joj gradonačelnica Jozić

Autor: D.K.

Gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić upriličila je prijem u Gradskoj kući za Miu Mikliš iz Požeške Koprivnice koja je ostvarila plasman za Svjetsko prvenstvo u bodybuildingu i fitnessu koje će se održati Rumunjskoj. Odličan rezultat na Prvenstvu Hrvatske u bodybuildingu i fitnessu omogućio je da 20-godišnja Mia Mikliš iz Požeške Koprivnice da se dokaže i na svjetskoj razini u svojoj kategoriji, a u njen uspjeh ne treba sumnjati.

Nisu česte situacije da Pleternica ima predstavnika na tako velikoj razini, na što je posebno ponosna gradonačelnica Jozić kojom prigodom je mladoj sportašici uručila donacija u visini od pet tisuća kuna što će joj pomoći u pokrivanju ne baš malih troškova za odlazak i boravak u Rumunjskoj. 

– Hvala na ovoj donaciji jer to puno znači meni osobno, ali i klubu kojem sada nisam financijski na teret. Troškovi su zaista veliki i ova svota će pomoći u tome. Nadam se da će na Svjetskom prvenstvu biti ostvareni dobri rezultati. Konkurencija mi nije poznata, ali znam da sam jedina djevojka koja predstavlja Hrvatsku u Rumunjskoj – kazala je Mia Mikliš inače članica Fitness kluba Play.

Čestitku na dosadašnjim rezultatima i želje za ostvarivanjem dobrog rezultata u ime Grada uputila joj je gradonačelnica Pleternice, Antonija Jozić.

– Ovo je prigoda da se i Grad Pleternica uključi u ovaj uspjeh i ja ću ti danas uručiti zaključak o dodjeli financijske potpore vezano za tvoj odlazak na Svjetsko prvenstvo, uz čestitke na svemu što ostvaruješ u svom sportskom životu i sa željom da ostvariš što bolji plasman na Svjetskom prvenstvu – rekla je Jozić.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88