Pleterničanin u vrtu uzgajao klonove cannabis marihuane

Autor: Požega Portal

POŽEGA – U prvih osam mjeseci ove godine na području policijske uprave  Požeško-slavonske  bilo je 40 zaplijena opojnih droga zbog čega je bilo podnijeto isto toliko kaznenih te 25 prekršajnih prijava.  Pretragom obiteljske kuće i drugih prostorija jedna od zadnjih ali i značajnijih zapljena bila je u Pleterničkom kraju.

Policija je zaplijenila 210 grama cannabis marihuane, pet komada razgranatih stabljika, visine 160-180 centimetara, i šest manjih canabis biljaka, tzv. klonova. Ono po čemu se ova zapljena izdvaja od sličnih nije količina već način uzgoja canabis marihuane.

Prema riječima  glasnogovornice u policijskoj upravi požeško-slavonskoj Ivane Radić rezanjem cvjetnih  vrhova  i njihovim stavljanjem u sredstvo za ukorjenjivanje i plodno tlo,   uzgojeni su “klonovi” marihurane  koji sadrže vrlo visoki postotak THC-a. Tako uzgojena droga pronađena je u obiteljskoj kući i drugim prostorima koje je koristio 46-godišnjak iz Pleterničkog kraja.

Počinitelj ovog kaznenog djela od prije je poznat policiji, a za ovo zadnje dijelo prijeti mu kazna zatvora do 12 godina.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »