Pleterničani zlatne dobi na prijemu kod gradonačelnice Antonije Jozić u novoj multimedijalnoj dvorani: „Bože sveti u kakvu smo mi to lipotu došle“ /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Starijim osobama s područja grda Pleternice, korisnicima programa „Pomoć u kući“, gradonačelnica Jozić upriličila je predblagdanski prijem i zanimljivo druženje u novoj multimedijalnoj dvorani koje je kasnije nastavljeno na Trgu bećarca. Za neke je od korisnika bilo prvi put da su došli na novoizgrađeni Trg bećarca ali i multimedijalnu dvoranu koja je prije nekoliko dana otvorena i stavljena u punu funkciju.

Sjedeći u dvorani razgovaraju dvije bakice, a jedna drugoj govori, „Bože sveti u kakvu smo mi to lipotu došle“.  

-Ovdje su korisnici programa “Pomoć u kući” za koje brine 50 gerontodomaćica kroz dva europska projekta. Ovo je samo jedan od načina na koji grad brine i o svojim sugrađanima zlatne dobi,” naglasila je Atonija Jozić gradonačelnica Pleternice.

U programu su sudjelovali Glazbene škole, područni odjel Pleternica, Zbor “Zlatno doba” te učenici trećeg razreda Područne osnovne škole Grada. Izvedena je i kratka predstava te prikazan film o Pleternici, a svi nazočni nakon toga družili su se na Trgu bećarca uz tople napitke.

Foto: D. Krstanović

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj: