Plesni, pjevački i dramski nastupi povodom Dana osnovne škole Julija Kempfa (FOTO GALERIJA)

Autor: DK

POŽEGA – Učenici i nastavnici Osnovne škole Julija Kempfa obilježili su sinoć u Gradskom kazalištu Požega Dan škole na kojoj se proslavi okupio veliki broj roditelja i uzvanika među kojima su bili, Ferdinand Troha zamjenik požeško-slavonskog župana, ravnatelj Katoličke osnovne škole vlč.mr. Želimir Žuljević, ravnateljica Cesarićeve osnovne škole Zvjezdana Krip i dr.

Kornelija Sabljak, ravnateljica OŠ Julija Kempfa

– Ponosni smo na svoje učenike koji su u prošloj školskoj godini postigli odlične uspjehe na županijskim i državnim natjecanjima. Posebno smo ponosni na brojne projekte koje smo provodili u školi među kojima ističem dječje igralište za naše učenike iz posebnih odjeljenja – rekla je ravnateljica Kempfove škole Kornelija Sabljak.

U zanimljivom programu učenici su se predstavili plesnim, pjevačkim i dramskim točkama, a rezime rada u ovoj školi prikazan je u kratkom filmu koji su izradili profesori ove škole. U njemu su prikazani uspjesi učenika te više od 20 projekata reižiranih u školskoj godini 2015./2016., a bila je to prigoda i za oproštaj od osmaša.

– Vjerujem da će osmaši iz naše škole ponijeti u život lijepe uspomene – dodala je ravnateljica Sabljak.

/Foto: D.Mirković /

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: