Plenković najavio kandidatkinju za Požeško-slavonsku županicu – to je očigledno Antonija Jozić

Autor: D.K.

Lokalni izbori se bliže jer je do njih ostalo nekih četiri mjeseca. Stoga je u medijima podosta špekulacija o imenima kandidata za čelne funkcije u županijama, gradovima i općinama. To je najzanimljivije u vladajućoj stranici na državnoj razini, a ona vlada i u Požeško-slavonskoj županiji.

Dosta je nagađanja pobudila izjava predsjednika stranke i Vlade Andreja Plenkovića da će HDZ ovoga puta imati dvije kandidatkinje za županice, a izvori bliski vrhu stranke kažu da se radi o Karlovačkoj i Požeško-slavonskoj županiji, u kojima je stranka bez župana ostala nevezano za unutarstranačka kretanja. U Požeško-slavonskoj župan Alojz Tomašević iz stranke je isključen nakon prijave za obiteljsko nasilje, a naši izvori potvrđuju da bi kandidatkinja za njegovu poziciju na izborima u svibnju trebala biti Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice.

Takva razmišljanja smo do sada u nekoliko navrata čuli na lokalnoj razini, no ova izjava predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića to nedvosmisleno potvrđuje. Živi bili pa vidjeli!

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88