“Plavi” HDZ-ovci u Kutjevu: Gradonačelnik Budimir upoznao ih sa znamenitostima ovog grada

Autor: DK

Bila je prigoda kandidatima plave skupine HDZ-a za EU izbore, Dubravki Šuici, Tomislavu Sokolu i Goranu Pauku, boraveći u Požeško-slavonskoj županiji posjetiti i grad Kutjevo, susresti se s građanima i mladima te posjetiti kulturne znamenitosti i jedan gospodarski subjekt.

U ulozi domaćina dočekao ih je gradonačelnik Josip Budimir i njegov zamjenik Ivica Malnar koji su goste upoznali s gradom Kutjevom, kao jedinicom lokalne samouprave, njenim radom, realiziranim projektima i sa svim onim planiranim za koje će i od njih, ako to bude bila potrebno zatražiti potporu.

Prilikom posjete Dvorca Kutjevo visoki gosti su se upoznali s određenim znamenitostima i dalekom prošlošću tog mjesta, obišli su dvorac i u njemu se susreli s Udrugom mladih, čiji su članovi različitih političkih opredjeljenja. Razgovarali su između ostalog o mogućnosti mladih u EU te problematici mladih u RH.

Biti u Kutjevu, a ne posjetiti barem jedan od vinskih podruma, gotovo da je nemoguće. Upriličeno je razgledavanje i upoznavanje jednog od novijih vinskih podruma koji je znatnim sredstvima sufinanciran kroz projekte EU.

Uz domaćine, gradonačelnika Josipa Budimira i njegovog zamjenika Ivicu Malnara s kandidatima su bili i predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a prof.dr.sc. Željko Glavić, pomoćnik ministrice regionalnog razvoja Davor Huška, gradonačelnici Požege, Pakraca i Lipika, Darko Puljašić, Anamarija Blažević i Vinko Kasana, zamjenik gradonačelnice Pleternice Domagoj Katić, te načelnici općina Brestovca, Velike, Jakšića, Čaglina i Kaptola, Zdravko Mandić, Vlado Boban, Ivica Kovačević i Dalibor Bardač.

Foto: D. Mirković [FGAL id=255819]

Više iz kategorije