PLATINUM – vrhunska priča vrijednija od zlata

Autor: PROMO

POŽEGA – Protekle dvije godine grad Požega i okolica uživaju u jednoj kvalitetnoj poslovnoj priči nazvanoj PLATINUM. Naziv PLATINUM dolazi od kemijskog elementa Platina koja je inače na tržištu plemenitih kovina puno rijeđa i vrijednija od zlata. 

Poslovna politika požeškog PLATINUMA upravo je takva kakvim se smatra i platina: rijetka, jedinstvena i vrijedna. Svoju vrijednu priču vlasnici PLATINUMA započeli su u ljeto 2014. godine otvorenjem najmodernijeg disco cluba u Slavoniji da bi je u jesen 2015. nastavili otvorenjem vrhunskog caffe & lounge bara PLATINUM IN. Točku na i ovog vrijednog kompleksa stavili su ove jeseni otvorenjem objekta brze prehrane nazvatnog PLATINUM GRILL. Ovaj jedinstveni kompleks disko kluba, kafića i grill-a ne postoji nigdje drugdje u Hrvatskoj i upravo je to ponos vlasnika i voditelja Platinuma.

Samo za prave gurmane – PLATINUM GRILL

U petak 21. listopada požeški PLATINUM dobio je nastavak svoje vrhunske ugostiteljske priče u obliku objekta brze prehrane nazvanog PLATINUM GRILL. Nakon vrlo uspješnih projekata discotheque i caffe bara PLATINUM GRILL nešto je posve drugačije kako naslov kaže – samo za prave gurmane. Nakon dvogodišnje analize tržišta stvoren je fantastični jelovnik za prave ljubitelje mesa sa grilla i upravo zato je ovaj objekt nazvan PLATINUM GRILL. Cilj menadžmenta PLATINUMA je gostu ponuditi uvijek nešto novo i drugačije te naravno ukusno a to će pokušati sa novim GRILL projektom. Kompletnu ponudu PLATINUM GRILL-a možete pogledati na njihovoj GRILL facebook stranici www.facebook.com/platinumgrillpozega.

Novo ruho discotheque

Uz nastavak ove vrhunske priče PLATINUM od ove subote predstavlja i novo ruho discotheque PLATINUM tj. najvećeg dijela PLATINUMA. U proteklom tjednu potpuno je obnovljen interijer kluba, rekonstruirani svi šankovi i sva sjedeća mjesta uz redizajnirani VIP separe. I to naravno nije sve. U periodu koji dolazi menadžment kluba najavio nam je nova iznenađenja kakva do sada još nismo imali prilike vidjeti. 

Više informacija o ovoj vrhunskoj priči vrijednoj od zlata provjerite na PLATINUM facebooku www.facebook.com/platinumpozega.

U nastavku ekskluzivno donosimo nove fotografije PLATINUM interijera.  

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot