PLATINUM – vrhunska priča vrijednija od zlata

POŽEGA – Protekle dvije godine grad Požega i okolica uživaju u jednoj kvalitetnoj poslovnoj priči nazvanoj PLATINUM. Naziv PLATINUM dolazi od kemijskog elementa Platina koja je inače na tržištu plemenitih kovina puno rijeđa i vrijednija od zlata. 

Poslovna politika požeškog PLATINUMA upravo je takva kakvim se smatra i platina: rijetka, jedinstvena i vrijedna. Svoju vrijednu priču vlasnici PLATINUMA započeli su u ljeto 2014. godine otvorenjem najmodernijeg disco cluba u Slavoniji da bi je u jesen 2015. nastavili otvorenjem vrhunskog caffe & lounge bara PLATINUM IN. Točku na i ovog vrijednog kompleksa stavili su ove jeseni otvorenjem objekta brze prehrane nazvatnog PLATINUM GRILL. Ovaj jedinstveni kompleks disko kluba, kafića i grill-a ne postoji nigdje drugdje u Hrvatskoj i upravo je to ponos vlasnika i voditelja Platinuma.

Samo za prave gurmane – PLATINUM GRILL

U petak 21. listopada požeški PLATINUM dobio je nastavak svoje vrhunske ugostiteljske priče u obliku objekta brze prehrane nazvanog PLATINUM GRILL. Nakon vrlo uspješnih projekata discotheque i caffe bara PLATINUM GRILL nešto je posve drugačije kako naslov kaže – samo za prave gurmane. Nakon dvogodišnje analize tržišta stvoren je fantastični jelovnik za prave ljubitelje mesa sa grilla i upravo zato je ovaj objekt nazvan PLATINUM GRILL. Cilj menadžmenta PLATINUMA je gostu ponuditi uvijek nešto novo i drugačije te naravno ukusno a to će pokušati sa novim GRILL projektom. Kompletnu ponudu PLATINUM GRILL-a možete pogledati na njihovoj GRILL facebook stranici www.facebook.com/platinumgrillpozega.

Novo ruho discotheque

Uz nastavak ove vrhunske priče PLATINUM od ove subote predstavlja i novo ruho discotheque PLATINUM tj. najvećeg dijela PLATINUMA. U proteklom tjednu potpuno je obnovljen interijer kluba, rekonstruirani svi šankovi i sva sjedeća mjesta uz redizajnirani VIP separe. I to naravno nije sve. U periodu koji dolazi menadžment kluba najavio nam je nova iznenađenja kakva do sada još nismo imali prilike vidjeti. 

Više informacija o ovoj vrhunskoj priči vrijednoj od zlata provjerite na PLATINUM facebooku www.facebook.com/platinumpozega.

U nastavku ekskluzivno donosimo nove fotografije PLATINUM interijera.  

0 Comment