Planinari Sokolovca uređuju planinarske objekte /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Unazad gotovo dva mjeseca članovi Hrvatskog planinarskog društva Sokolovac iz Požege odradili su niz akcija, a  još jednu takvu ovih dana na uređenju svojih planinarskih objekata i to doma Lapjak, te kuće i skloništa Trišnjica na Papuku.

-Kao i na prethodnoj radnoj akciji okupilo se tridesetak članova koji su puni entuzijazma I energije prionuli poslu oko uređivanja okoliša oko samog doma gdje se nalazilo dosta drveća, lišća i grana koji su otpali i nagrđuju okoliš. Uz to planinari su uredili cestu jer su je zemlja i šuma gotovo zakrčile. Prostor samoga doma je očišćen i uređen kako bi mogao biti u  funkciji. Dio članova je otišao ka planinarskoj kući koja je u posljednjoj akciji oličena, te je sada dodatno uređena i osvježena.

Bilo je i vremena za okrijepu i ručak za što je glavni kuhar bio je Predrag Livak. Ovom akcijom  smo uredili naše objekte prije Papučkih Jaglaca koji će ove godine proći bez planinara iz cijele zemlje i inozemstva zbog trenutne epidemiološke situacije tako da će se manifestacija održati samo u okviru ovog požeškog društva – ističe nam Bruno Horvat, predsjednik HPD Sokolovac iz Požege.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88