PJESMA VELIČKIH UMIROVLJENIKA NA YOU TUBE: Video spot „Ledene berbe“ premijerno na internetu

Autor: DK

VELIKA – Pjesmu pod nazivom „Velika“ u izvođenju pjevačke i glazbene skupina „Ledena berba“ Matice umirovljenika općine Velika moguće je vidjeti na internetu točnije na You tube. Dovoljnio je ukucati Ledena berba  Velika i pjesmu ćete odmah pronaći, te moći vidjeti video spot i slušati izvedbu, link možete otvoriti OVDJE.

Nakon što su u prvoj polovini ove godine objavili svoj glazbeni album  „Moj živote, moje doba“ za pjesmu „Velika“ koja je zapravo posvećena njihovom mjestu snimili video spot.

-„Moj živote,moje doba“, „Ledena berba“, „Velika“, „ Ljubav sjetna“ i „Kad te more teški jadi“ su naše pjesme na albumu, a nikada do sada nisu objavljene- kaže autor pjesama i voditelj skupine Konrad Katić, koji je odnedavno predsjednik veličkih umirovljenika, te dodaje da su željeli nešto stvoriti i ostaviti iza sebe generacijama koje dolaze. Njegove autorske pjesme pjevaju o zavičaju i njegovim ljepotama, umirovljeničkom životu i drugom, a glazbeni izričaj je starovinski na način kako se nekada sviralo i pjevalo u ovom dijelu Slavonije. Uz ovih pet pjesama velički umirovljenici i umirovljenice otpjevali su i odsvirali još pet odabranih narodnih pjesama koje su odavno postale evergini.

Video spot smo snimali na više lokacija počevši kod objekata Šumarskog fakulteta u Dubokoj Rijeci, zatim kod župne crkve Sv. Augustina i unutar crkve, na predjelima veličkih vinograda, kod restorana „Čiča Mata“ i drugdje – nastavlja Katić. Spot za pjesmu „Velika“ je promocija ovog turističkog mjesta jer obuhvaća gotovo sve znamenitosti.

Potporu snimanju spota dala je općina Velika i njen načelnik Vlado Boban, a sada slijedi upućivanje spota našim televizijskim stanicama radi emitiranja.

 

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: