Pivari poručuju: Mi smo spremni, pivo je hladno, prognoza savršena, ulaznica ima…vidimo se danas na 11. POŽEŠKOJ KRIGLI!

Autor: D.K.

-Sva potrebna infrastruktura je postavljena, isprobani su točionici i zavrtjele se prve pive. Sve radi. Očekujemo vas iza 17 sati. Prognoza nam ide na ruku, znači nema kiše. Unatoč velikim vrućinama, svakako se pripremite na hladniju noć. Sinoć je bilo dosta svježe tako da duge majice i jaknice neće biti na odmet za kasne noćne sate -poručuju iz Udruge pivara Požega koji su se i ove godine za svoje sugrađane, ali i brojne posjetitelje iz drugih dijelova Hrvatske i inozemstva svojski potrudili organizirati najbolju pivsku manifestaciju na ovim prostorima.

-Ulaznice su povučene iz pretprodaje, no stotinjak ulaznica ćemo još imati na samom ulazu, tako da nema brige – dodaju organizatori. Posjetiteljima savjetuju da se automobilima ne spuštaju do samog mjesta događaja jer mjesta za parkiranje ima dovoljno svega nekoliko minuta hoda do prostora gdje su smješteni kamperi, pivari, posjetitelji i pozornica na kojoj će nastupiti rock bandovi i koja je nikad bolja i nikad veća.

-Molimo ne pokušavajte autima silaziti dolje jer su tamo mjesta već zauzeta vozilima organizatora i gostujućih pivara i bit će nemoguće raščistiti i pomicati vozila kad festival krene, a vi se želite vratiti kući. Imajte na umu i da je cesta kroz šumicu uska. Organizatori, gosti pivari i kamperi imaju propusnicu za donji parking s obzirom na to da se oni svojim vozilom vraćaju u nedjelju. Na mapi je i okvirni raspored interijera festivala, no najjasnije će ipak biti čim uđete u prostor – pojašnjavaju na Facebook stranici “krigle”

Ako još uvijek ne znate kako provesti ovu subotu pa sve do sitnih nedjeljnih sati, Požeška krigla najbolji je izbor. Održava se u Turniću kod restorana Stari fenjeri. Mlada ekipa entuzijasta zaljubljenika i “kuhara” craft piva u organizaciju ovog jedinstvenog događaja uložili su puno truda, dosta novca i još više svog slobodnog vremena. Na nama je da dođemo, popijemo i pojedemo sve što nam nude, kušamo piva kakva nemamo priliku kušati baš svaki dan….dovoljno za odličan provod.

– Na krigli se pije puno piva, ne sjedajte pijani za volan, poštujte svoj i tuđi život i priuštite si smještaj povoljniji od spojlera na autu 🙂 . Ako ste iz Požege, naručite si TAXI za 20kn (091 / 64 100 64) – apeliraju na kraju iz Udruge pivara Požega.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: