Pilon i dalje se “ruga” svojim sugrađanima – drži li mu u svemu tome ‘štangu’ prof. dr. sc. Željko Glavić?

Autor: D.K.

Puljašića je koštao Sabora i ugleda, na dno je povukao cijeli HDZ, ali dogradonačelnik Pilon i dalje se “ruga” svojim sugrađanima – drži li mu u svemu tome ‘štangu’ predsjednik prof. dr.sc. Željko Glavić

“Mister 20%”, “kamatar”, “beskičmenjak”…samo su neki od epiteta kojim građani našeg grada karakteriziraju dogradonačelnika Požege Marija Pilona. U samo nekoliko godina on je od sporednog računovođe u Kutjevu d.d. i 60-ak kvadrata stana u Babinom Viru dogurao do raskošne kuće i BMW-a. Kako, pitaju se Požežani. No, kako se ne odnosi na način na koji je sve to stekao jer to se zna, nepoštenim rabotama. Kako se odnosi na to KAKO ga nitko godinama u tome nije zaustavio?!

U mulj korupcije Pilon je uvukao svog prijatelja i suradnika, gradonačelnika Požege Darka Puljašića. U mulj korupcije je uvukao i gradski HDZ jer svi će oni snositi posljedice. No, hoće li ih snositi i Pilon?! Ovo više nisu nagađanja, već strah da će zmija opet izmigoljiti pravdi. Da ga zbivanja ovih dana ne dodiruju potvrđuje i današnje naslikavanje s hrvatskim braniteljima gdje je hladnog pogleda i džon-obraza odao počast onima koji su svoje živote dali za domovinu koju on besramno potkrada – svoje sugrađane, vrijedne poduzetnike pa sve do prodavača na tržnici za koje upravo on određuje gdje će tko imati štand.

Današnji Pilonov javni istup još je jedan šamar građanima i braniteljima kojima očito želi poručiti, Puljašića sam namagarčio, vas sam namagarčio, HDZ sam povukao na dno, ali ja ću i dalje ostati dosljedan svom načinu lopovluka. No, svaka sila za vremena.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek