Pevex kupuje građevinsko zemljište u Požegi na kojemu će graditi svoj trgovački centar

Autor: DK

Poznata tvrtka Pevex sa sjedištem u Sesvetama kraj Zagreba objavila je javni natječaj za kupovinu građevinskog zemljišta u Požegi. Oni planiraju na tom zemljištu graditi trgovački centar u kojemu će, kako najavljuju, kupcima požeškog kraja ponuditi 50 tisuća artikala iz sedam prodajnih programa. Riječ je o asortimanu roba iz oblasti građevina i boje, željezarija, vrt i sport, elektronika, dom i dizajn, keramika i sanitarije, te kućanski uređaji.

Građevinsko zemljište koje Pevex namjerava kupiti u Požegi treba biti veličine od 15 do 20 tisuća četvornih metara, te imati dobru prometnu povezanost zbog lakšeg pristupa kupaca.

Ponude se podnose pisanim putem na adresu elektroničke pošte Pevexa, a rok za njihovo podnošenje je do kraja kolovoza ove godine.

Kako smo neslužbeno saznali Požega ima nekoliko ovakvih zemljišta u privatnom vlasništvu na kojima je prema urbanističkim planovima dozvoljena izgradnja poslovnog objekta, a zasada nije poznato hoće li se netko od tih vlasnika javiti na ovaj natječaj, te koliku će cijenu zatražiti za svoju nekretninu.

Foto: Ilustracija

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »