U petak nogometna poslastica u Kutjevu. U prijateljskoj utakmici snage će odmjeriti NK Kutjevo i HŠK Posušje

Autor: DK

KUTJEVO – U tijeku su završne pripreme za veliki sportski događaj u Kutjevu, međunarodnu prijateljsku nogometnu utakmicu između domaćeg NK Kutjevo i HŠK Posušje. Odigrat će se u petak, 10. lipnja u 17,30 sati. Ulaz je besplatan, a ujedno je to prigoda da se obilježi 91. godina postojanja kutjevačkog nogometnog kluba.

Ovih se dana intenzivno radi na uređenju sportskih prostorija u koje se nije ulagalo više od 15 godina.

– Prije nekoliko godina su izgrađene svlačionice, no u sam se objekt ništa nije ulagalo i bilo je potrebno puno toga napraviti. Trenutačno mijenjamo krovište te uređujemo fasadu kako bi sve bilo spremno za petak kada na našem stadionu očekujemo velik broj ljubitelja nogometa. Ogradu smo obojili u boje kluba, zeleno-bijelo. Do petka sve mora biti gotovo – kaže nam Jerko Budimir, predsjednik NK Kutjevo.

U radove su se uključili članovi kluba, ali i brojni mještani i volonteri.

– Uključili su se igrači, treneri, članovi uprave, ali i mještani te obrtnici s ovog područja. Objekt smo dobili od Grada na upravljanje. U posljednjih godinu dana dosta smo napravili. Pomaknuli smo ograde kako bi sportaši imali veću sigurnost. Približili smo tribine kako bi publici bilo ugodnije pratiti utakmicu, održavamo okoliš i nastojimo da sve to izgleda puno ljepše nego do sada. Novac koji dobivamo iz gradskog proračuna koristimo za tekuće troškove tako da nam je svaka pomoć dobro došla. Svi smo se pokrenuli i svačija pomoć makar i na dan-dva puno nam znači – dodao je Budimir.

Planova je, kaže, još, a njih će realizirati nakon velike obljetnice kluba.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: