Pet požara u jednom danu

Autor: Požega.EU

POŽEGA – U vremenu od 14,29-16,55 sati između naselja Doljanci i Stražeman na području zvanom ,,Pavlovo brdo,, trajala je intervencija vatrogasaca DVD Biškupci na gašenju požara na otvorenom prostoru. Gorjela je suha trava, strnje i nisko raslinje uz rubni dio šume na površini od oko 3,5 hektara.

Nadalje između 16,41 i 17,51 sati kod naselja Emovački Lug trajala je intervencija vatrogasaca JVP grada Požege na gašenju požara na otvorenom prostoru. Gorjelo je strnište, suha trava kroz voćnjak i nisko raslinje na površini od oko pola hektara.

U vremenu od 15,33-16,27 sati kod naselja Toranj na predjelu ,,Jabučik,, trajala je intervencija vatrogasaca DVD Toranj na gašenju požara na otvorenom prostoru. Gorjela je suha trava i nisko raslinje na površini također od oko pola hektara.

U nastavku dana, točnije između 14,31 i 15,15 sati u naselju Eminovci u Vukovarskoj ulici trajala je intervencija vatrogasaca JVP PSŽ i DVD Jakšić na gašenju požara na otvorenom prostoru. Gorjela je suha trava i nisko raslinje na površini od oko 1000 m2 .

Naposlijetku između 20,28 i 21,00 sati u naselju Kula u ulici S. Radića trajala je intervencija vatrogasaca JVP PSŽ i DVD Kutjevo na izvidu mjesta dojave požara na otvorenom prostoru. Radilo se o kontroliranom spaljivanju otpada u vlastitom dvorištu.

Više iz kategorije