Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Pavlovci se sjećaju svojih poginulih branitelja-nogometaša NK „Mladost“

PRIJE 7 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PRIJE 7 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED



PAVLOVCI – Ovo selo brestovačkog kraja ove će se subote 22. travnja prisjetit poginulih branitelja tog područja inače nogometaša tamošnjeg kluba kojima su na nogometnom igralištu NK „Mladosti“podignuli spomen-ploču. Riječ je o braniteljima pripadnicima Hrvatske vojske Krešimiru Plešiću, Karlu Vranješeviću i Dragi Žiliću-Čkalji. Očekuje se da ovoj svečanosti budu nazočni pomoćnik ministra branitelja, te zapovjednici postrojbi kojima su pripadali poginuli branitelji. Pokrovitelji svečanosti su općina Brestovac i Požeško-slavonska županija.

-Prije tog svečanog čina kojom prilikom će učenici brestovačke Osnovne škole Dragutina Lermana izvesti kraći kulturno-umjetnički program na igralištu „Mladosti“ održat će se nogometni turnir veterana na kojemu će uz domaće veterane Pavlovaca nastupiti NK „Valiis Aurea“ iz Požege, NK Rijeka, te Vitez i „Gradina“ iz Srebrenika(Bosna i Hercegovina), a mi nekoliko godina surađujemo sa veteranima tih područja – kaže Jozo Ilić, organizator događanja.

Uvečer iza 19 sati kada će se otkriti spomen-ploča u Vatrogasnom domu u Orljavcu dodijelit će se pehari najboljim ekipama i pojedincima na turniru, te će se nastaviti druženje sudionika i gostiju.

/Foto: Ilustracija/



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo