Ovako su u djetinjstvu izgledali najpopularniji domaći tamburaši: Tko je to od malih nogu bio bećar, a tko je volio duže ostati u krevetu?

Autor: DK

Garavi posljednjih mjeseci žare i pale domaćim medijskim prostorom, a nakon što su svojim bećarcem na temu ”67 je previše” završili čak i kod Šprajca u Direktu te u RTL Danas, njihova popularnost još je veća.

Alen

Njihove društvene mreže pretrpane su upitima za gaže, ali i brojnim porukama obožavatelja.

Denis

Garavi su sada opet iznenadili svoje pratitelje na Facebooku i Instagramu te objavili svoje fotografije iz djetinjstva i oduševili svoje vjerne pratitelje.

Ivan

Pjevač Silvio odlučio je pokazati kako je kao dječak izgledao dok se razbuđivao pa je tako pokazao fotku u kojoj ”odmara” u krevetu nakon što ga je majka probudila. Alen je bio pravi mali bećar od malih nogu pa je tako još u kolicima nosio tradicionalnu slavonsku nošnju.

Josip

Ivan je pokazao kako je izgledao dok se spremao za maškare, dok je Denis pokazao svoju prvu fotografiju za putovnicu.

Marijan

Josip je pokazao kako radi prve korake, dok je Marijan pokazao svoju prvu studijsku fotografiju nastalu u Ljubljani gdje je i rođen.

Silvio

Objave iz djetinjstva naišle su na pravo oduševljenje pa su tako njihove fotografije na društvenim mrežama dobile gomilu prelijepih komentara.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: