Otvoreno novo gradilište na području grada Požege, a najavljeno i drugo /FOTO/

Autor: DK

POŽEGA- Već postaje praksa da kad se jedno gradilište na području grada Požege zatvori odmah se otvara drugo što je potvrda početka radova na izgradnji nogostupa u požeškom naselju Babin vir u ulici Vladimira Nazora. Planirana je izgradnja nogostupa dužine 242 metra čije je vrijednost nešto više od 160 tisuća kuna. Početak radova na izgradnji nogostupa i radilište posjetio je Vedran Neferović gradonačelnik Požege koji je najavio i druge planirane radove na području grada.

Vedran Neferović, gradonačelnik Požege

-Ovi radovi su samo pokazatelj da i dalje ravnomjerno rješavamo problematiku na području cijeloga grada. Mislim da ovdje u naselju Babin vir s rješavanjem nogostupa i asfaltiranjem  prilaza garažama u Ulici Antuna Gustava Matoša, te uz tekuće održavanje prometnica, imamo jednu dobru situaciju i dobar standard života. Međutim, osobno sam nesretan što nitko od stanovnika u ovom dijelu grada nije uspio realizirati energetsku obnovu pročelja u višestambenim zgradama gdje su bila na raspolaganju sredstva iz Fonda za energetsku učinkovitost i zaštitu okoliša. Najveći dio  problema su troškovi grijanja i veliki gubici energije, no grad sa svoje strane radi sve da život građanima bude što ugodniji – rekao je gradonačelnik Neferović.

Po završetku radova u ulici Vladimira Nazora, počinju radovi u ulici Dragutina Tadijanovića gdje će se raditi na proširenju kolnika i izgradnji nogostupa.

Gradonačelnik Neferović najavio je i raspisivanje natječaja za izgradnju modularnog dječjeg vrtića čija bi izgradnja trebala početi ove jeseni.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »