Otvorenje kako je i najavljeno: Kupanje u novim bazenima već od ove nedjelje (FOTO)

Autor: DK

POŽEGA – Tri nas dana dijele od zasigurno povijesnog datuma za naš grad. Nakon više od 60 godina Požežani će dobiti nove bazene. Podsjetimo, grad Požega za ovu se investiciju kreditno zadužio, no unatoč podijeljenim mišljenjima oko toga trebalo li se zadužiti ili ne, u jednom se svi slažu – Požežani zaslužuju bazene primjerene vremenu u kojem živimo.

Bazeni su izgrađeni na mjestu prijašnjih te je uz olimpijski bazen tu i bazen za djecu nešto drugačijeg izgleda i dimenzija, idealan za održavanje škole plivanja i sličnih aktivnosti najmlađih sugrađana. Danas je odrađen i tehnički prijem, a za nedjelju, 10. srpnja, grad Požega i Turistička zajednica pripremaju cjelodnevni program prigodom službenog otvorenja novih bazena. Bazeni se već danas pune vodom, a sve koji ovoga ljeta po osvježenje budu dolazili na bazene, očekuju i brojni sportski sadržaji poput odbojke na pijesku, košarkaškog igrališta i sl. te ugostiteljska ponuda u novim objektima u sklopu kojih su i sanitarni čvorovi te svlačionice.

Vrijednost radova je oko 11,5 milijuna kuna. Unatoč vremenu koje u samom početku izvođaču radova, Presoflex gradnji, nikako nije išlo na ruku, ambiciozne najave gradonačelnika Vedrana Neferovića o datumu otvorenja su se obistinile. Bazeni će biti otvoreni 10. srpnja i pred Požežanima je, nadajmo se, dugo toplo ljeto tijekom kojeg će spas od vrućina potražiti u svome gradu, na svojim gradskim bazenima.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: