Otvoren preuređeni ured Grawe osiguranja

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Preuređeni ured Grawe Hrvatska, smješten na početku Orljavske ulice u Požegi, svečano je otvoren, a nazočili su predstavnici grada Požege i Požeško-slavonske županije, te poduzetnici i gospodarstvenici požeškog kraja.

Nakon pozdravne riječi Dragana Marića, voditelja Tima Požega Grawe osiguranja, a u nazočnosti dogradonačelnika Požege Darka Puljašića i direktora Regije Slavonija Grawe-a Silvija Ambruša, o poslovanju i razvoju tvrtke Grawe Hrvatska d.d., sa sjedištem u Osijeku,  govorio je predsjednik uprave Igor Pureta istakavši da su prvo međunarodno osiguranje u našoj zemlji i to od 1993. godine, a danas imaju 700 zaposlenih. Zanimljiv je podatak da je Grawe Hrvatske po anketi među zaposlenicima treći na listi najpoželjnijih poslodavaca u RH.

-Uključujemo se u mnoge aktivnosti pojedinih gradova i općina pa smo tko ulagali za opremanje dječjih igrališta i vrtića, uređenje parkova i drugo- kazao je Igor Pureta koji je uz video prezentaciju predstavio poslovne aktivnosti koje nudi ta tvrtka kako građanima tako i gospodarstvu ove sredine.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: