Otvoren natječaj za idejno rješenje spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Papuku

POŽEGA – Požeško-slavonska županija otvorila je natječaj za idejno rješenje spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na Papuku. Natječaj je otvoren od 3. studenoga, a rok predaje radova je do 25. studenoga 2016 u 12,00 sati.

Cilj natječaja je odabir najboljeg idejnog umjetničko-urbanističkog rješenja spomenika poginulim braniteljima na Papuku, a koje će poslužiti kao podloga za izvedbu spomenika poginulim braniteljima. Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke i pravne stručne osobe. Natječaj je otvoren s danom objave na web  stranicama  Požeško-slavonske županije i dostavom pozivnim izrađivačima. Datum početka natječaja je 3. studeni  2016. godine. Rok predaje natječajnih radova je 25. studeni 2016. godine do 12,0 sati bez obzira na način dostave.

Nagrade za najbolji rad u neto iznosu je 20.000,00 kuna, a za ocjenu radova imenovan je Ocjenjivački sud u sastavu pet (5) članova: Maja Krejčir, mag.ing.aedif.,. Marijan Pandžić, dipl.ing.arh., Vesna Vlašić, dr.sc., Krešimir Pavelić, umirovljeni brigadir i  Miroslav Bagarić, bacc.uprave. Detalje o natječaju potražite ovdje.

/Foto: arhiva, D.K., pozega.eu/

 

0 Comment