Otvoren Krojački salon „Jasna“ na kružnom toku u Njemačkoj ulici koji radi popravke odjeće, te dječju i žensku odjeću

Autor: DK

-U Hrvatskoj sam ostvarila svoj san i sretni smo kao obitelj što nitko nije otišao iz zemlje – kazala nam je Požežanka Jasna Jovanović, vlasnica novootvorenog Krojačkog salona „Jasna“ smještenog u Njemačkoj ulici broj 2, točnije na kružnom toku.  Da bi krenula u poduzetničke vode dobila je državnu potporu za samozapošljavanje, a punu podršku u njenom zahvatu daje joj suprug Antun s kojim je ima dvoje mališana.

-Cijeli radni vijek sam u tom poslu, a već tijekom školovanja profesori su kod mene prepoznali  sklonost za kreacije odjevnih predmeta pa imam  potrebu iskazati se kroz ovaj posao i pokazati svoju kreativnost  – nastavlja nam Jasna, inače rođena Pleterničanka u obitelji Đukić, te dodaje da su za rad salona nabavili potrebne strojeve i opremu.

Djelatnost ovog obrta je popravak i prepravljanje različitih odjevnih predmeta, te krojenje i šivanje po mjeri dječjih i ženskih odjevnih predmeta kao što su svečane haljine, vjenčanice i drugo.

Jasna Jovanović zasada u salonu sama obavlja poslove, a ovisno o potrebi namjerava uposliti pojačanja što će svakako ovisiti o obimu posla koji ovdje zatraže njeni sugrađani.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije