Otvaranjem frizerskog studija “Beaty bar A” Pleterničanke i Pleterničani još ljepši: “Antonija me tako uredila da se sama ne mogu prepoznati” /FOTO/

Autor: DK

PLETERNICA – Uz doista lijepe Pleterničanke ovih smo dana mogli zamijetiti da su nekako još ljepše. Malo smo se zainteresirali i veoma brzo došli onog pravog razloga – otvoren je novi frizerski studio “Beaty bar A” u kojemu vlasnica Antonija Keleminac u svojoj struci čini nemoguće mogućim. Malo smo zavirili u reprezentativno uređeni prostor i uvjerili se u nešto čega baš i nema u Požeštini, a i šire. Uz uređeni prostor na visokoj razini, novi namještaj i oprema krasi frizerski studio “Beaty bar A” u koji svakim danom sve više onih koji trebaju frizerske usluge od dama i gospoda ali i djece dolazi, dogovara termine, a ono što je najvažnije da više nego zadovoljni iz njega izlaze.

Dok smo stajali ispred frizerskog studij “Beaty bar A” i čekajući vlasnicu Antoniju prije nje je izišla jedna gospođa s osmjehom na licu. kakvi bi to bili novinari kada s jednom prekrasnom damom ne bi stupili u razgovor pitajući je za njeno zadovoljstvo dobivenom uslugom. Samo nam je kratko, žureći se, prokomentirala, ne mogu se prepoznati, valjda moji ukućani neće reći da im je došao stranac u kuću kad se pojavim.

-Ovo je moja ljubav od malih nogu, mog djetinjstva, uvijek sam se željela baviti ovim poslom. Obrazovanje i prve korake u ovom poslu stekla sam u Zagrebu. To će mi iskustvo ovdje jako dobro doći kojeg ću primijeniti na zadovoljstvo svih zainteresiranih koji budu u moj salon dolazili. U Zagrebu sam u struci radila pet godina. Kada sam se udala sa svojim suprugom sam došla u Slavoniju. Rodila sam troje djece, tri sina, a u meni je uvijek tinjala želja otvoriti sama svoj salon i upustiti se u samostalne poslovne vode u čemu sam kao što vidite i uspjela nakon punih deset godina. Dugo sam razmišljala otvoriti ili ne vlastiti salon. Moj suprug jako je dobro znao moju želju. On me je u tom podržao i u svemu mi je velika podrška. Ovdje volim živjeti i prekrasno mi je u ovim krajevima – rekla nam je Antonija Keleminac

Za sada će Antonija raditi sama u salonu jer želi u svojim znanjem uljepšati i učiniti ljepšom svaku damu koja bude koristila njene usluge. Nastojat će da dobije i učenicu na praksu na koju će moći prenijeti svoje dragocjeno znanje i iskustvo.

Uz frizerske usluge u salonu će biti moguća i usluga šminkanja što je u današnjem vremenu također sve traženije. Prema potrebi i s vremenom proširit će se djelatnost u salon i to prvenstveno na izradu noktiju.

Radno vrijeme frizerskoga studija je ponedjeljkom i srijedom od 8 do 15 sati, a utorkom, četvrtkom i petkom u poslijepodnevnim satima, od 14 do 20 sati. Preporučuje se da se termin subotom korisnici usluga naruče na mobitel 091 5870 757.

Foto D.K.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: