Osnovka kutjevačke škole Ljubica Marković ide na Državno natjecanje iz povijesti

Autor: Jelenko Topić

Učenice Osnovne škole Zdenka Turkovića na Županijskom natjecanju iz povijesti održanom u Brestovcu pokazale su zavidno znanje i na najbolji način prezentirale  školu. To je svakako kompliment učiteljima i učiteljicama koji se doista trude prenijeti svoja znanja na učenice i učenike za što redovito stižu nagrade za  visoke plasmane na županijskim natjecanjima, ali u ovome slučaju i korak više – odlaskom na Državno natjecanje.

Na Županijskom natjecanju svoje znanje su iskazale i naše dvije učenice sedmog razreda kutjevačke škole Ljubica Marković i Petra Petrović, te su uz dobru pripremu i odličnu podlogu poznavanja povijesti prezentirale na pravi način ostvarivši visok plasman. U konačnom poretku pa je Ljubica zauzela treće mjesto, a Petra peto.

Rezultati su svakako dobri i pohvalni no prava je pohvala uslijedila nedavno kada je stigla pozivnica najboljima za sudjelovanje na završnoj smotri državne razine. Državno Povjerenstvo za natjecanje iz povijesti  je na popis sudionika završnog okršaja najboljih povjesničara u Hrvatskoj pozvalo učenicu Ljubicu Marković. Pohvale i čestitke zaslužuju obje učenice kao mentorica koja ih je uspješno vodila do ovog rezultata i državne završnice dr. sc. Mihaela Markovac.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88