Osnovci kreirajte poštansku marku i osvojite vrijednu nagradu

Autor: Jelenko Topić

Hrvatska pošta u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje u sklopu projekta Kreiraj marku bajnu i osvoji nagradnu sjajnu! već četrnaestu godinu u osnovnim školama provodi natječaj za odabir likovnog rješenja dječje poštanske marke u našoj zemlji. Tema ovogodišnjeg natječaja za poštansku marku u povodu UNICEF-ova 75. rođendana je Za svako dijete – osmijeh.

Pozvali su učitelje razredne nastave i profesore likovne kulture da tijekom školskih satova uključe učenike u izradu poštanske marke na zadanu temu. U natječaju mogu sudjelovati svi učenici osnovnih škola sa stalnim boravištem ili prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Učitelji razredne nastave i likovne kulture odabiru deset najkvalitetnijih radova na razini škole, te ih zaključno s 20. svibnjem ove godine trebaju postati na adresu: HP – Hrvatska pošta d.d., -Natječaj za poštansku marku RH – Za svako dijete – osmijeh, Poštanska ulica 9, 10410 Velika Gorica s naznakom Ne otvarati!.

Učenik čiji rad pobijedi bit će potpisan na poštanskoj marki, a njegovo ime i djelo tako će obići cijeli svijet jer će i ova poštanska marka vrijediti za plaćanje poštanskih usluga. Autor pobjedničkog rada također će osvojiti prijenosno računalo i pisač. Svečanost uručenja nagrade za najuspješniji rad i promocija marke održat će se u listopadu eve godine.

Detaljnije informacije o navedenom natječaju mogu se pronaći na ovoj poveznici.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88