Osnovana Zajednica žena HDSSB-a za Grad Pleternicu

Autor: Požega.EU

PLETERNICA  – Jučer je u Pleternici osnovana Zajednica žena HDSSB-a za Grad Pleternicu. Za predsjednicu je izabrana Ljilja Bešlić, a za tajnicu Željka Rumbočić. Izabrane su i dvije dopredsjednice i to u osobama Nade Josipović i Ivanke Gudelj.

Osim žena sa pleterničkog područja, osnivačkoj skupštini prisustvovali su saborski zastupnik i predsjednik HDSSB-a Požeško – slavonske županije dr. Dražen Đurović, dožupan osječko-baranjski i član Izvršnog odbora HDSSB-a Dragan Vulin, direktor Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje Stjepan Ribić, predsjednik Mladih HDSSB-a Marin Medved i glasnogovornik HDSSB-a Karlo Šatvar te predsjednica HDSSB-a za Grad Kutjevo i predsjenica Gradskog vijeća Kutjeva Josipa Miličević.

-Ovo je prvi osnovani ogranak Zajednice žena u Požeško – slavonskoj županiji, no ne zadugo. U pripremi su brojne aktivnosti i osnivanja novih županijskih, gradskih i općinskih ogranaka – u svom govoru je istaknula Josipa Miličević.

Na osnivačkoj skupštini je istaknuta važnost ogranaka Zajednice žena kako bi njih što više participiralo na svim razinama vlasti.

-Stanje je u državi takvo daje veoma važno jačanje HDSSB-a kao jedne od opcija ponajviše zbog potrebe za trećom snagom koja bi prekinula niz izmjenjivanja HDZ-a i SDP-a koji evidentno vodi lošem stanju u državi – istaknuo je dr. Đurović

Osječko baranjski dožupan Dragan Vulin istakao je i potrebu za regionalizacijom te nadu kako će HDSSB uspjeti u svojim nastojanjima da se ona i provede jer je nužna za opstanak Slavonije.

Predsjednik Gradske organizacije HDSSB-a Pleternica Vladimir Milković čestitao je izabranom vodstvu te im poželio puno uspjeha u daljnjem radu.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek