Opsadno stanje u Grabarju, radi li se o otmici maloljetnice?

Autor: DK

blankGRABARJE – Kako neslužbeno doznajemo u Grabarju je došlo do otmice maloljetne djevojke koja je stara 17 godina. Kako su nam ispričali mještani njezin bivši dečko, star 22 godine odveo ju je u nepoznatom pravcu. Radi li se o otmici ili mladenačkim ludostima teško je u ovom trenutku reći.

Da je situacija ozbiljna potvrđuje nam činjenica nazočnosti velikog broja temeljne, krim i interventne policije. Policija se nalazi na ulazima i izlazima iz sela, a može se zamijetiti i da ulaze u napuštene kuće u selu kako bi provjerili možebitno skrivanje mladića i djevojke.

Prema informacijama koje nam je ispričao jedan mještanin 22-godišnjak je od jutros pratio maloljetnu djevojku koja je išla na specijalistički pregled u požešku bolnicu. Djevojka je javila majci da ju bivši dečko prati i da se zbog toga boji. Prema informacijama koje smo dobili djevojka je izvršila pregled u bolnici nakon čega ju je dečko iz Požege odvezao u Grabarje, najvjerojatnije protiv njene volje. Kako doznajemo djevojka je komunicirala sa majkom sms porukama a neki sumnjaju da je te poruke pisao njezin bivši dečko s kojim se najvjerojatnije trenutno nalazila.

Policija potvrđuje da se radi o nestanku maloljetnice i da je intenzivna potraga za maloljetnicom.

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank

 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića