Općina Jakšić prkosi negativnim trendovima: Više o tome u večerašnjem Dnevniku Nove TV od 19.15

O tome da općina Jakšić prkosi negativnim trendovima nešto više će biti govora u večerašnjem središnjem informativnom programu Nove TV od 19.15 sati u rubrici “Dnevnik u vašem selu”.

Novinarka Marina Bešić Đukarić priredila je prilog iz Dječjeg vrtića Jakšić u kojem se traži mjesto više. Razgovarala je i s zamjenikom općinskog načelnika Milom Barišićem o ulaganjima i investicijama na području općine Jakšić i pozitivnim natalitetnim trendovima.
Ravnatelj jakšičke osnovne škole prof. Boško Obradović razgovarao je o obrazovanju, uspjesima i dostignućima te obrazovne ustanove. Jakšička osnovna škola uz matičnu ima i pet područmih koje su sve energetski obnovljene čime su stvoreni svi preduvjeti za još kvalitetnije obrazovanje i to sve uz pomoć Požeško-slavonske županije, općine Jakšić i fondova EU.

Kako je živjeti mladom čovjeku na selu koji je odlučio ostati na svojoj rodnoj grudi progovorio je mladi poljoprivrednik Marko Kuba i njegova sestra Sunčica. Njih roditelji odgajaju kako cijeniti vrijednosti života na selu i davati svoj doprinos zajednici u kojoj žive.
Slučajno je kamera zabilježila i svatove kod obitelji Perić kod kojih su upravo dolazili mladi tamburaši De gotho iz Grabarja predvođeni Mihaelom Ribičićem…..

Odvojite vremena i pogledajte što će još biti u središnjij večerašnjoj informativnoj emisiji Nove TV od 19.15 u rubrici “Dnevnik u vašem selu”…

0 Comment