Ono što predstavljam u svom programu imam rješenje kako to i napraviti – ne želim stati pred vas za četiri godine s neispunjenim obećanjima!

Autor: PROMO

Drage sugrađanke i sugrađani,

cijeli svoj život hodam istim ulicama kao i vi, posjećujem iste trgovine kao i vi, sjedim u istim kafićima kao i vi i, sigurna sam, sanjamo isti san. Mi smo jedno, nepodijeljeni smo u želji za boljitkom Pleternice. Pod nepodijeljeni mislim zajedno sa svim svojim različitostima i mišljenjima, ali s jednakim ciljem – prosperitetom našeg grada, boljim uvjetima za našu djecu, većim mogućnostima za sve nas.

Sigurno nijedan stanovnik Pleternice ne želi nešto drugo. Kada sam prihvatila kandidaturu samo sam razmišljala o jednom, željela sam biti sigurna da za ono što predstavljam u programu imam rješenje kako to i napraviti. Jer ne želim stati pred vas za 4 godine s neispunjenim obećanjima. Uvijek sam držala do svoje riječi i uvijek ću to činiti. Stoga, u prvom redu vam svima hvala na svakoj vrsti podrške koju ste mi pružili, riječima ohrabrenja, ali i idejama koje ste prezentirali na svim našim susretima tijekom zadnjih nekoliko mjeseci. Neke vaše ideje se već nalaze u našem planu, neke ćemo svakako implementirati. Jer zajedno ćemo raditi, stvarati i uživati u razvoju sporta, kulture, gospodarstva, poljoprivrede. Program koji sam sa svojim timom izložila građanima, program koji ste dobili na svoje kućne adrese sadrži samo presjek onoga sto planiramo u naredne 4 godine, a to, kao sto sam rekla, čvrsto obećavam jer već u ovom trenutku, u suradnji s Vladom Republike Hrvatske, znamo kako financirati. Dokaz tome je i predizborni program HDZ-a predstavljen 2017. godine, a koji je danas u potpunosti ispunjen. Ni ja niti moj tim nemamo namjeru odstupiti od zajedničkog sna svih nas….Vaša Marija!

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88