Oni su izabrani na unutarstranačkim izborima u požeško-slavonskom HDZ-u….

Autor: D.K.

Na izborima Požeško-slavonske županije izašlo je 31,86% (2170) birača. Za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a, kao jedini kandidat, izabran je prof. dr. sc. Željko Glavić, a za podpredsjednika ŽO HDZ-a Antonija Jozić, Vinko Kasana, Mile Pavičić te Darko Puljašić.

Na mjestu predsjednika Gradskih organizacija, kao jedini kandidati, izabirani su za GO  Požega  Darko Puljašić, GO Pleternica Antonija Jozić, GO Pakrac Anamarija Blažević, GO Lipik Vinko Kasana, te GO Kutjevo Ivica Malnar.

U Općinskim organizacijama HDZ-a u Požeško-slavonskoj županiji svugdje su također bili po jedan kandidat za predsjednika osim u OO Jakšić gdje su se za mjesto predsjednika ‘borili’ Boško Obradović i Vjekoslav Grbeš.

– Izbori su protekli u redu, bez incidenata, bez ikakvih problema, mogu reći da izlaznost nije loša, te da su rezultati, uglavnom, očekivani. – kazao je predsjednik ŽO HDZ-a PSŽ prof. dr. sc. Željko Glavić

IZABRANI SU: 

– predsjednik ŽO HDZ-a Požeško slavonske županije Željko Glavić s 2127 glasova
– potpredsjednik Darko Puljašić 1330 glasova
– potpredsjednica Antonija Jozić 1143 glasova
– potpredsjednik Vinko Kasana 1120 glasova
– potpredsjednik Mile Pavičić 918 glasova

– predsjednik GO HDZ-a Požega – Darko Puljašić

– predsjednik GO HDZ-a Pleternica – Antonija Jozić

– predsjednik GO HDZ-a Pakrac – Anamarija Blažević

– predsjednik GO HDZ-a Lipik – Vinko Kasana

– predsjednik GO HDZ-a Kutjevo – Ivica Malnar

– predsjednik OO HDZ-a Velika – Vlado Boban

– predsjednik OO HDZ-a Brestovac – Zdravko Mandić

– predsjednik OO HDZ-a Kaptol – Damir Poljanac

– predsjednik OO HDZ-a Jakšić – Boško Obradović

– predsjednik OO HDZ-a Čaglin – Dalibor Bardač

Drugog kruga izbora neće biti. 6. prosinca 2020. godine će se birati izaslanici za XIX. Opći Sabor Hrvatske demokratske zajednice – izborni, koji će se održati po završetku unutarstranačkih izbora u lokalnim i područnim organizacijama HDZ-a te sukladno epidemiološkoj situaciji.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88