One traktorima u školu dok neki luksuznim limuzinama: Maturantice Katarina i Sara svojim postupcima razbijaju mnogobrojne predrasude

Autor: DK

Dok neki maturanti u zadnjim danima srednjoškolskog obrazovanja dolaze s najnovijim modelima limuzina u školu, ovih ili onih prestižnih marki, maturantice požeške Poljoprivredne škole čine baš suprotno.

Ponosne na svoje obrazovanje i zanimanje koje završavaju u Poljoprivrednoj školi Požega Katarina Augustinović i Sara Pus velike zaljubljenice u običaje staroga zavičaja, konje, lov i sve slično tomu odlučile su nesvakidašnjim prijevoznim sredstvom dolaziti u školu i tako okruniti najljepše dane svoje srednjoškolsko obrazovanje. O Sari smo u jednom našem članku pisali, POGLEDAJ OVDJE.

Dok su traktori na njivama užurbano radeći na ratarskim površinama, njihovo prijevozno sredstvo uredno je parkirano ispred škole čekajući zvono posljednjeg sata kako bi se upravo tim svojim vozilima vratile svome domu.

Nesvakidašnji je to prizor koji su Katarina i Sara upriličile svojim kolegama i profesorima. Poljoprivreda danas definitivno nije atraktivno zanimanje pa mnogi učenici i ne govore s ponosom o tom časnom i poštenom smjeru obrazovanja čega se Katarina i Sara ne stide, već naprotiv njime ponose.

Stoga koristimo ovu priliku da javno pohvalimo djevojke zbog ponosa kojeg imaju i što stečeno znanje stavljaju u aktivnu primjenu i budućnost onoga čime planiraju nastaviti svoj životni put, časnim zanimanjem kojeg su gotovo završili.

Katarina i Sara mnogobrojnim prijateljima i poznanicima poznate su i po svojim prisutnostima na svim značajnijim manifestacijama na kojima plijene pozornost jašući na svojim lipicancima.

Svestrane djevojke svojim postupcima razbijaju mnogobrojne predrasude, a to su dokazale i ovim posljednjim. Želimo im da nastave u tom ritmu, zasukanih rukava kroz život, a poznavajući ih i sudeći po dosadašnjim aktivnostima uspjeh im je osiguran.

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića