Oldtimeri na dva i četiri kotača stižu u subotu na glavni požeški trg

Autor: Jelenko Topić

Oldtimer club Trophy iz Požege osnovan je 2008. godine s ciljem promicanja tehničke kulture u ovom kraju, a okuplja pedesetak članova i ove godine pod pokroviteljstvom Grada Požege organizira i ove godine na središnjem gradskom Trgu svetog Trojstva svoj 9. Oldtimer susret pod nazivom Trophy Zlatnom dolinom. Okupljanje je od 9 sati, a vozila će biti na okupu radi razgledavanja posjetitelja od 10 do 12 sati.

-Ovisno o vremenskim prilikama očekujemo dolazak više od 50 vozila starijih generacija, tako da posjetitelji  mogli uživati u rijetkim primjercima drevnih vozila različitih proizvođača iz cijelog svijeta obnovljenih tako da se mogu koristiti pogotovo za ovakve prigode – kaže predsjednik kluba Nikola Živanović.

Uz domaće vlasnike ovih raritetnih vozila očekuje se dolazak automobila vlasnika iz okolnih gradova Slavonskog Broda, Nove Gradiške, Našica, Garešnice i drugih. Jedan od sponzora je pivovara Felix Macina koji će počastiti sudionike i posjetitelje svojim sve poznatijim Oldtimer pivom.

Ove  godine sudionici će sa svojim vozilima provesti dionicu od Požege do Kaptola gdje će također biti izložba vozila, te ispit spretnosti, a ugostit će ih ugostiti i ponuditi svoje proizvode Vinarija Kaptol i  Craft spiritus sa svojim ginom Castrum.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek