Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Oldtimeri na dva i četiri kotača voze od Požege do Pleternice, Velike i „Zlatnog Luga“

PRIJE 7 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PRIJE 7 GODINA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED



POŽEGA – Olditmer klub „Trophy“ iz Požege priprema za subotu 9. rujna zanimljivu manifestaciju 5. Oldtimer suasret „Trophy Zlatnom dolinom 2017.“ koji će se održati dijelom u Požegi, te u Pleternici, Velikoj i Donjim Emovcima(izletište „Zlatni Lug“).

Pokrovitelji susreta su gradovi Požega i Pleternica, te općina Velika, potporu organizaciji dali su brojni sponzori, a pripremaju niz zanimljivosti za posjetitelje kojima je ulaz slobodan na sva zbivanja toga dana.

-Želimo da susret bude pristupačan i otvoren za građane, te da uživaju u atrakcijama motocikla i automobila starijih godišta jer su oldtimeri uvijek zanimljivi ljudima- kaže Nikola Živanović, predsjednik Oldtimer kluba „Trophy“ iz Požege.

Predviđeno je da u subotu od 9 sati traju prijave sudionika tj. vozača i suvozača, te iza 11 sati pozdravni govor gradonačelnika Požege Darka Puljašića, zatim razgledanje Sajma antikviteta u požeškom Gradskom muzeju u Požegi, te turistička šetnja središtem grada uz turističkog vodiča. Josip Matić iz „Trophyja“ najavljuje od 12 sati start rally-a u pravcu Pleternice, gdje će se sudionici osvježiti, te će ih pozdraviti gradonačelnica Antonija Jozić, a posjetit će Vinariju Markota. Sudionici bi ukupno prešli dionicu dugu 62 kilometra.

Od 14 sati sudionici idu u Veliku gdje im je domaćin velički načelnik Vlado Boban, a od 14.45 do 16.30 sati se priprema natjecanje u vožnji spretnosti na školskom igralištu u suradnji sa Autoškolom Duga iz Požege. Nakon toga sudionici polaze u seosko imanje „Zlatni Lug“ u Donjim Emovcima gdje će biti završni svečani dio susreta sa podjelom nagrada.

-Kako bi unijeli malo novosti u održavanje oldtimer susreta s ciljem da u cijeli događaj uključimo i ostale građane te večeri na otvorenom prostoru bit će rock koncert poznate požeške grupe "Ritam band" uz druženje do ranih jutarnjih sati, besplatno kampiranje, konzumiranje jela i pića po povoljnim cijenama, te roštiljanje- kaže na kraju Nikola Živanović. Tako će se druženje i zabavni program nastaviti do kasnih noćnih sati, a postoji i mogućnost organiziranog smještaja po pristupačnim cijenama.

Foto: Ilustracija, arhiva, pozega.eu



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.