Oldtimer vozila plijenila pozornost brojnih Požežana i njihovih gostiju na središnjem požeškom Trgu sv. Trojstva /FOTOGALERIJA/

Autor: S.P.

U organizaciji Oldtimer cluba Trophy Požega održani je susret “Trophy Zlatnom dolinom”  sedmi put zaredom na središnjem Trgu sv. Trojstva. Brojni Požežani i njihovi gosti imali su priliku vidjeti starodobna vozila iz Slavonije, ali i iz drugih krajeva Hrvatske i šire.

Zaljubljenici u oldtimere cjelodnevno će se družiti putujući cestama Zlatne doline.

Oldtimer club „Trophy“ Požega organizator je sedmog oldtimer susreta pod nazivom „Trophy Zlatnom dolinom 2018.“, okupivši članove srodnih klubova s različitim vozilima.

Sudionike i posjetitelje ove jedinstvene izložbe pozdravio je prigodnim riječima gradonačelnik Požege Dark Puljašić koji je vlasnicima starodobnih ljepota čestitao na entuzijazmu i iskazanoj ljubavi te ih pozvao da uživaju u boravku u festivalskom gradu.

Predsjednik Oldtimer kluba Nikola Živanović uručio je gradonačelniku Puljašiću i direktorici Turističke zajednice Grada Požege Silviji Podoljak zahvalnice za iskazanu podršku klubu.

„Oldtimer club „Trophy“ Požega osnovan je 2008. godine s ciljem promicanja tehničke kulture u Požegi. Članovi kluba trude se spriječiti propadanje i uništavanje svih tehničkih predmeta, stoga sakupljaju, obnavljaju i čuvaju sve vrste cestovnih vozila, radnih strojeva pa čak i kućanskih aparata. Svoje postojanje, klub opravdava manifestacijama koje promoviraju čuvanje vozila u originalnom stanju, restauriranje te prezentiranje tehničke kulture minulih vremena. Klub broji nekoliko desetaka različitih vozila od kojih su većina u funkciji, jedan je dio u fazi restauracije, a većinu vozila Požežani su mogli vidjeti i na današnjoj prezentaciji.

Foto: D. Mirković [FGAL id=261097]

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: