Okupili se maturanti požeške Gimnazije 15 godina nakon mature: “Sjećaš li se one klupčice na Starom gradu!?” /FOTO/

Autor: DK

Otvorena je ovogodišnja “sezona” okupljanja maturanata. Ove su se godine prvi sastali oni koji su maturirali prije 15 godina, njih 50-ak gimnazijalaca iz četiri razreda opće i matematičke gimnazije generacije 2003./2004. Razrednici su im tada bili, koji su ih ispratili, njih veliku većinu na daljnje školovanje prof. Mirjana Ljubić, prof. Dubravka Čokrlić, prof. Snježana Tonković i prof. Slavica Budić.

blank

Bio je to zanimljiv susret. Neki se od njih nisu vidjeli od vremena otkako su otišli iz školskih klupa. Nije toliko godina prošlo da nisu mogli prepoznati jedni druge, zapravo nekako su se svi gledajući na godine od prije 15 godina proljepšali. Nekima je ljepotu donijela osnovana obitelj i članovi njihove obitelji, djeca o kojima su najviše razgovarali kao i nekadašnjim nestašlucima i drugim zanimljivostima.

Nije bilo mogućnosti s njima puno razgovarati jer su bili okupirani međusobnim razgovorima kako bi jedni o drugima što više saznali, posebice oni koji se dugo nisu vidjeli.

Kakvo bi to novinarsko uho bilo koje ne bi čulo ono što možda nije baš trebalo poput jednog tihog pitanja “sjećaš li se one klupčice na Starom gradu”? Iz kojeg je razlog postavljeno pitanje jedno drugom ostavljamo čitateljima da to protumače.

blank

Nakon okupljanja i susreta ispred požeške Gimnazije druženje je nastavljeno u ugostiteljskom objektu uz prigodan domjenak.

Foto: D. Mirković

blank
Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića