Požega.eu

Okupili se likovnjaci iz desetak udruga širom zemlje

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Okupili se likovnjaci iz desetak udruga širom zemlje Požega.eu | Okupili se likovnjaci iz desetak udruga širom zemlje

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko Topić

Šestu Likovnu koloniju organizirala je Udruga zavičajnih pisaca i slikara Požeško-slavonske županije Matko Peić ovog vikenda u parku dvorišta zgrade Veleučilišta u Požegi. Okupilo se više od trideset slikara iz požeške i susjednih županija.

Sudjelovali su članovi Likovne udruge Brod i Udruge Berislavić iz Slavonskog Broda, Udruge stvaratelja u kulturi Grada Nova Gradiška, članovi Likovne udruge iz Novske i Lipovljana, članovi Likovne grupe DA iz Daruvara, zatim Likovne udruge Bel - Art iz Belišća, kao i samostalni slikari Želimir Šiško iz Kutine i Mato Pisac iz Slatine.

Okupljene slikare i članove Udruge Matko Peić pozdravio je dogradonačelnik Borislav Miličević, te zaželio svima uspješan rad i lijepo druženje. Članovi Udruge Matko Peić uz organizaciju kolonije pridružili su se i slikanju s gostima, te su svi zajedno uživali u prekrasnom danu i druženju uz dogovore o planovima za neke nove slikarske susrete.

Slike nastale na likovnim kolonijama Udruga će uskoro izložiti na izložbi u Galeriji Ciraki, a neke od njih će i donirati.     Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.