Okupili se likovnjaci iz desetak udruga širom zemlje

Autor: Jelenko Topić

Šestu Likovnu koloniju organizirala je Udruga zavičajnih pisaca i slikara Požeško-slavonske županije Matko Peić ovog vikenda u parku dvorišta zgrade Veleučilišta u Požegi. Okupilo se više od trideset slikara iz požeške i susjednih županija.

Sudjelovali su članovi Likovne udruge Brod i Udruge Berislavić iz Slavonskog Broda, Udruge stvaratelja u kulturi Grada Nova Gradiška, članovi Likovne udruge iz Novske i Lipovljana, članovi Likovne grupe DA iz Daruvara, zatim Likovne udruge Bel – Art iz Belišća, kao i samostalni slikari Želimir Šiško iz Kutine i Mato Pisac iz Slatine.

Okupljene slikare i članove Udruge Matko Peić pozdravio je dogradonačelnik Borislav Miličević, te zaželio svima uspješan rad i lijepo druženje. Članovi Udruge Matko Peić uz organizaciju kolonije pridružili su se i slikanju s gostima, te su svi zajedno uživali u prekrasnom danu i druženju uz dogovore o planovima za neke nove slikarske susrete.

Slike nastale na likovnim kolonijama Udruga će uskoro izložiti na izložbi u Galeriji Ciraki, a neke od njih će i donirati.     

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88