Odvjetnici i vježbenici iz cijele zemlje odmjeravaju snage na “crvenom tepihu” požeških teniskih terena

Autor: Jelenko Topić

Više od 35 odvjetnika i odvjetničkih vježbenika iz cijele zemlje sudjeluje na jubilarnom 25. Prvenstvu države u tenisu kojemu je ova tri dana domaćin Odvjetnički zbor Požega.

blank

Predsjednik tog zbora Marijan Bruketa pozdravio je sudionike zaželjevši im dobrodošlicu, te ugodan boravak u požeškom kraju.

-Vi ste svojim dolaskom postali promotori Požege,  stoga širite priču o našem gradu, a na natjecanju želim da pobijede najbolje – istakao je otvarajući prvenstvo gradonačelnik Požege Požege Darko Puljašić.Grad je dao potporu organizaciji prvenstva, a pokrovitlj je Hrvatska odvjetnička komora(HOK).

blank

Tako će ova tri dana najbolji među najboljim odvjetnicima-tenisačima sudnice zamijeniti obračunima na “crvenom tepihu” požeških teniskih igrališta.

Natjecanja za sve kategorije se odražavaju na terenima TK Požega, igra se prema pravilima HTS-a na dva dobivena seta uz primjenu “Tie break” u svakom setu ili po drugačijoj odluci vodstva turnira.

Pobjednik u najbrojnijoj kategoriji osvaja prijelazni pehar HOK-a, a prvo, drugo i trećeplasirani u pojedinačnoj konkurenciji kao i finalisti u igri parova pehare, odnosno medalje.

blank

Tijekom petka uvečer predviđen je obilazak vinskog podruma Kutjevo d.d uz slavonske delicije i degustaciju poznatih vina,  a nakon toga druženje u objektu Kutjevački podrumi uz slavonsku večeru i tamburašku glazbu.

blank

Turnir se  nastavlja u subotu,a uvečer je druženje i svečana večera u Hotelu Grgin dol nastup Požeških tamburaša, a tijekom dopodneva u nedjelju su završna natjecanja, te podjela nagrada i zatvaranje turnira.

blank

Komentiraj:

blank