Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Održan završni koncert učenika Glazbene škole Požega Područnog odjeljenja u Pleternici

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I. Tomić
FOTO: I. Tomić

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I. Tomić
FOTO: I. Tomić

Požeška Glazbena škola organizirala je u multimedijalnoj dvorani Interpretacijskog centra Terra Panonica završni koncert učenika Osnovne glazbene škole Područnog odjeljenja u Pleternici. Nastupili su učenici i njihovi nastavnici, a prigodnim riječima obratio se ravnatelj Alen Kovačević koji je posjetiteljima zahvalio na dolasku.
-Smatramo da brojnim nastupima učenicima omogućujemo stjecanje bogatog iskustva koje oni vrlo dobro znaju iskoristiti predstavljanjem na natjecanjima. I ove godine imamo brojne laureate i oskarovce znanja koji su u svojim disciplinama bili najbolji u državi. Velik dio tih najuspješnijih učenika te zborove naše Matične škole predstavit ćemo na koncertu u Požegi, koji će se održati u ponedjeljak 27. svibnja, s početkom u 20 sati, ispred katedrale na Trgu svete Terezije Avilske. Koristim prigodu da vas pozovem na ovaj koncert da podržite naše učenike-poručio je ravnatelj.
Na koncertu su tijekom nezaboravne večeri nastupili mladi izvođači na klaviru, gitari, harmonici, braču, bisernici, saksofonu i flauti, te članovi mješovitog orkestra Područnih odjeljenja iz Kutjeva i Pleternice sa zborom. Njihov zapažen nastup popraćen je dugotrajnim pljeskom oduševljenih posjetitelja. Posebno su oduševili članovi gitarskog tria (Paić, Buće, Bošković) te mješovitog orkestra s dirigentom prof. Paškom Dorbićem.
Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.